AVENSO - GOOD IDEAS!

Tämän kauden uudet lahjatuotteemme: Think Todayn ekodesigntuotteet, Makkosen kotimaiset pellavatuotteet ja SAMMU! sammutuspeite ovat taidokkaasti muotoiltuja, käyttökelpoisia esineitä eli juuri sitä, mitä liikelahjoja hankkivat organisaatiot tällä hetkellä etsivät. Lue lisää uutuuksistamme Juuri nyt -sivulta. Lisää kotimaisia lahjoja löydät Kotimaiset-sivulta.
 
Onko sinun vaikea päättää saajalle varmasti sopivaa lahjaa tai tuleeko eteesi tilanteita, jolloin haluaisit palkita, ilahduttaa tai yllättää asiakasta, yhteistyökumppania tai työntekijää? Valitse Connaisseur Card herkkulahjakortti.

Avenso on idearikas, täyden palvelun liikelahjatalo, josta saatte kaikki yrityksenne liikelahjat, mainostuotteet ja tekstiilit. Tuoreet ideat, asiantunteva palvelu ja luotettavasti loppuun saakka hoidettu toteutus ovat ominaisuudet, joista asiakkaamme meidät tuntevat.

Emme postita paperikuvastoja massapostituksina, vaan olemme koonneet eri valmistajien kuvastot e-katalogeina tai pdf-muodossa omalle sivulleen. Tekstiilikuvastot löytyvät omalta sivultaan Style Ideas.Avenso Oy | Lšntinen Kuninkaantie 266 C 1, 02580 Siuntio | info@avenso.fi | puh. 0400 767 292